Neotech - FAQ

(FAQ = Frequently Asked Questions = ofta ställda frågor).

die1 Vad betyder koderna E och H i tabellerna för skjutvapen?

E: Elektronik: Vapnets vitala funktioner (med andra ord avfyring och patroncykling) styrs av elektronik som kan störas ut av EMP eller andra metoder. Dock är det i de flesta fall inget problem att bada med sitt vapen. 
H: EMP-härdad. Vapnets elektronik är skyddad mot EMP. Mer om detta finns i Neotech Offensiv.

die1 Hur fungerar rekyldämpning?

Rekyldämpning (från Neotech Offensiv): 
Effekt: En rekyldämpning kan göras en gång per vapen, och sänker då vapnets rekyl med ett (-1). Denna rekylsänkning subtraheras alltid efter det att alla andra eventuella modifikationer på vapnets rekyl redan applicerats. Ett vapens rekyl kan aldrig understiga noll.

die1 Kommer rollformulären att släppas gratis på nätet?

Angående rollformulär till N2 på nätet: Problemet för oss är att vi måste tjäna lite pengar för att överleva som rollspelsproducent. Av denna anledning kan vi inte publicera tillbehör till våra spel gratis. Det är trist, men realiteten kräver att vi tänker åtminstone lite kommersiellt för att ha möjlighet att producera moduler och spel. Block med uppdaterade rollformulär finns att köpa för en billig penning.

die1 När kommer Röd Sand till Neotech?

Tyvärr är Röd Sand nerlagd. Detta beror på att mycket av materialet används i Terra One - Neogames nya science-fictionrollspel. Vad som kommer att ges ut till Neotech går att läsa i releaseplanen till Neotech.

die1 Är Neotech Offensiv ett engelskt eller svenskt namn?

Neotech Offensiv är helt på svenska -- det har förekommit att människor kallar det för "Neotech Offensive" (alltså med engelskt uttal), men detta är fel (tycker vi)

die1 I äventyret Operation Mangala till Neotech 1 nämns ett följäventyr som heter "Giganternas fall". Jag hittar inte det någonstans så jag bara undrar om ni har gett ut det äventyret?

Nej, det blev aldrig skrivet....
 

Copyright © 2014 Neogames AB. All rights reserved.