Romaner

Neogames ger ut en serie välskrivna och uppskattade romaner. De är mestadels fantasyromaner, men även en del annan litteratur ges ut. Dessa går att beställa på Skuggspel, Neogames Webshop.

Drakväktare

Art.Nr: 6030 
256 sidor (pocket)

Detta är den första delen i Trilogin om drakväktarna. Det är en episkt berättelse som handlar om den uråldriga kampen mellan Drakväkatarna och Dräparna. Handlingen utspelar sig i Eons fantasyvärld Mundana. Berättelsen i Drakväktare börjar i staden Nada som ligger en bit utanför den mäktiga Sunariskogen - alvernas starkaste fäst i Mundana. Läsaren får följa Ran och de andra huvudpersonerna i deras kamp,

Dräparen

Art.Nr: 6031 
272 sidor (pocket)

Detta är den andra delen i Trilogin om drakväktarna. Tre år har gått sedan händelserna i Sunariskogen. Selina är anklagad för kätteri i sin hemstad. Madelein kämpar mot ensamheten och skulden hon känner för sin brors död. Men en vän är på väg för hämta dem, en man som beslutat att inte låta dräparna få den seger de söker, och än en gång dras kvinnorna in i den urgamla konflikten mellan väktarna och dräparna. Men den här gången är det annorlunda, för nu samlas drakväktarna för att förbereda sig inför en slutgiltig kamp och till slut slå tillbaka.

Demonen

Art.Nr: 6032 
256 sidor (pocket)

Detta är den tredje och avslutande delen i Trilogin om drakväktarna. Mara, en av de starkaste drakväktarna, har svikit sina vänner och vänt sig till dräparna och den svurne fienden. Men varför? Vad är hennes syfte? Det ligger mycket mer än bara enkel makthunger bakom Maras beslut, men hur mycket vet hon egentligen av vad som pågår runt omkring henne och de andra drakväktarna? Maktbalansen i Mundana börjar skifta, men frågan är åt vilket håll och vem som styr den.

Svärdsspel i Hadarlon

Art.Nr: 6033 
256 sidor (kartonnage)

Två män. Två kvinnor. En pojke. En bakfull alv. Deras vägar sammanstrålar vid Svärdsspelen i Hadarlon där Hargan och Ryana får mäta sin skicklighet med världens främsta klingmästare, där Yomeran söker svaret på en uråldrig gåta, där Janna måste läka sitt brustna hjärta, där Pelk genomgår den smärtsamma förvandlingen till man och där Manuari får möjligheten att supa som aldrig förr. Stadens herre, hertig Yssec, får besök av rikskonungen och en gäst han inte hade väntat sig. Allt detta sker medan onda makter kraftsamlar i den anrika staden. Handlingen utspelar sig i Eons fantasyvärld Mundana

Stormens Vandrare

Art.Nr: 6037
244 sidor

Stormens vandrare är den fristående fortsättningen på Svärdspel i Hadarlon, och första delen i Mörkret serien.

"Nio tecken skall synas i världen
och de nio skall leda till dess fall. 
Hör min vanring, ni dödliga
Och bäva inför vad som komma skall."

Detta är upptakten till de världsomvändande händelser som kommer skaka Mundana i dess grund, och förebådar den mörka tid som för alltid kommer förändra världen.

Vargen och Kättaren

Art.Nr: 6036 
288 sidor (pocket)

Detta är Andreas Romans fjärde roman som utspelar sig i Mundana. Här får vi berättat vad som hände en vinter i de snöiga bergsområdena väster om klosterstaden Athor i det jargiska kejsardömet. Det är en spännande berättelse som utgör det första publicerade materialet om det jargiska kejsardömet.

Nemea

Art.Nr: 6033 
418 sidor 

Dan Hörnings första bok som är helt fristående från någon av våra tidigare produkter.

Där imperiets legioner marscherar fram förslavar de människor och utrotar vanvarelser. De överlevande från det lilla riket Akka - Aimo, ledda av den nyblivna drottningnen Nemea, flyr mot bergen. Där ska enligt legenden det Inre riket ligga, där bergakungen sägs vara den enda som kan stå emot de oövervinnerliga härerna.

Men när shamanen talar till förfädernas andar förutspår trumman enbart deras undergång.

Korset och Tronen

Art.Nr: 6035 
240 sidor (pocket)

Korset & tronen är en spännande historisk fantasyroman som utspelar sig en mansålder innan de övriga böckerna från Neogames. Berättelsen förklarar till viss del vad som egentligen hände i staden Ramdor och varför landet Drunok är som det är.

 

Copyright © 2014 Neogames AB. All rights reserved.